Mogen wij ons even voorstellen?

 

Graag willen wij u op deze pagina voorstellen aan de pedagogisch medewerkers van Kinderopvang ‘Op de Boerderij’ 


Medewerker Marjo

Marjo

Ik ben Marjo Gremmen, geboren op 15 mei 1965 in Oss en woon vanaf 1994 in Herpen. Ik heb twee kinderen; Bas en Janne. Na 18 jaar in de verpleging te hebben gewerkt, ben ik in 2000 begonnen aan een nieuwe uitdaging! Onze toenmalige woonruimte in de schuur kwam vrij en daar werd het idee geboren een kinderopvang op onze boerderij te starten! En nu, na ruim 22 jaar doe ik dit werk nog steeds met heel veel plezier. Sinds augustus 2020 met een nieuwe uitdaging erbij ‘Peuterwerk en BSO in ’t park’. Vanaf april 2014 woon ik op een mooie plek in het centrum van Herpen. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn hond, winkelen of gezellig met vrienden uit eten of naar een concert! En verder… Ben ik nog iets vergeten dat je graag wil weten?… Vraag het dan gewoon!


Medewerker Anneke

Anneke

Ik ben Anneke van Schaijk,  woon samen met Sascha, onze zoon Mads en dochter Lonne in Schaijk. Sinds 2003 ben ik werkzaam op het kinderdagverblijf waar ik na de geboorte van onze Mads parttime ben gaan werken. Op de boerderij is een klein kinderdagverblijf, je kent alle ouders en kinderen en geen dag is hetzelfde; Er zijn rustige en hectische momenten, maar ik kan van alle momenten genieten.

________________________________________________________________________________________________

Medewerker Anita

Anita

Ik ben Anita Wittenberg, Ik ben de oudste op het kinderverblijf. Tevens werk ik bijna vanaf het begin op kinderdagverblijf “Op de Boerderij”. Ik woon in Herpen samen met mijn man Pierre, en onze 2 dochters wonen op zichzelf. Thuis zijn wij allemaal dierenvrienden dit kan je bij ons huis ook wel zien. Wij hebben momenteel postduiven, kippen, vogels, konijn en hond. Dus ik kan mijn plekje hier op de boerderij wel vinden. Maar natuurlijk blijven kinderen mijn grote favorieten, om mee te spelen, begeleiden en verzorgen. Het is aan jullie of je nog iets wil weten, maar kom gerust met je vragen !!!


Medewerker Lesley

Lesley

Ik ben Lesley van Grinsven, geboren op 29 juli 1990. Ik woon samen met mijn vriend in Berghem. Sinds oktober 2013 ben ik werkzaam hier “op de boerderij”, en heb het hier enorm naar mijn zin! Lekker buiten spelen, wandelen en een bezoekje brengen aan de diertjes. Ik werk voornamelijk op de babygroep “de kalfjes”. Lekker knuffelen, flesjes geven en het verzorgen van de kleintjes vind ik geweldig! Hopelijk zie ik jullie snel bij ons “op de boerderij”


 

Daisy

Ik ben Daisy van den Heuvel, geboren op 18 oktober 1995. Vanaf 1 februari 2019 ben ik werkzaam op de boerderij en sta op de babygroep.
Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat ik, naast lekker knuffelen met de kinderen, ze spelenderwijs wat bij kan leren en een (kleine) bijdrage mag leveren aan de opvoeding en verzorging. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten, kom gerust even een praatje maken.


Susan

Hoi, ik ben Susan Jaspers
Ik ben al ruim 19 jaar werkzaam in de opvang, iets wat ik met veel plezier en liefde doe! Ik heb heel wat jaren op een babygroep gewerkt, daarna op een peutergroep en de laatste drie jaar op een verticale groep. Op de boerderij mag ik bij “de kalfjes” met de allerkleinsten gaan knuffelen. Ik vind het fijn om de kinderen (maar zeker ook de ouders) een veilige, warme en vertrouwde plek te bieden. Geen dag is hetzelfde en ik ga met een voldaan (en soms moe…) gevoel naar huis!

Ik woon samen met mijn man Teun en kinderen  Saar, Gijs en Lot van in Ravenstein. Naast mijn werk, wat ik ook als hobby ervaar, ben ik graag op pad met mijn gezin. In de ochtend maak ik graag een flinke wandeling, lunchen met vriendinnen staat ook geregeld op het program en als ik dan nog ergens een gaatje kan vinden pak ik graag een boek.

Ik zie jullie snel Op de Boerderij!

________________________________________________________________________________________________

 

Mirte

Ik ben Mirte Gremmen, geboren op 16 maart 2001 en woon samen met mijn ouders in Dieden. Ik ben een aantal jaren geleden bij ‘Op de Boerderij’ binnen gekomen als stagiaire en in 2021 heb ik mijn diploma voor pedagogisch medewerker niveau 4 gehaald. Nu werk ik 32 uren op de boerderij vnl. bij de koetjes. In mijn vrije tijd heb ik verschillende oppas adressen en ben ik graag met familie en vriendinnen. Waarom ik het bij ‘Op de Boerderij’ zo leuk vind is omdat we lekker veel buiten spelen en met de natuur bezig zijn. Ik ben heel geïnteresseerd in de ontwikkeling van de kinderen en leer ze graag nieuwe dingen. Als je vragen hebt dan stel ze gerust.


Adriënne Weijers

Adriënne

Ik ben Adriënne Weijers, en ben de trotse moeder van Keet en Vik. Samen met de kinderen woon ik aan de overkant van de maas in het mooie Batenburg. In mijn vrije tijd ben ik een bezig bijtje wat van alles en nog wat doet voor verenigingen en voor het dorp. Maar geniet des te meer van lekker wandelen, het bos of juist gewoon thuis met de kindjes knutselen, bakken en knuffelen.
Na 14 jaar in Berghem te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik bij ‘Op de Boerderij’ gevonden!
Op de kinderopvang is geen dag hetzelfde en dat is juist zo leuk eraan, het onwetende van kinderen wat jij mag begeleiden en verzorgen vind ik een eer en doe ik iedere dag met veel plezier en enthousiasme!
Dat we iedere dag bezig mogen en kunnen zijn met de natuur en met de dieren vind ik juist een extra toevoeging voor kinderen. Wil je nog meer van me weten? Spreek me gerust aan en vraag het me.


Joyce van den Heuvel

Joyce

Ik ben Joyce, getrouwd met Herwin en samen hebben we 2 jongens Sem van 11 en Wes van 8 jaar. Ik heb 16 jaar op een KDV gewerkt in Grave, en daarna nog 2 jaar bij Pebbels (kinderkleding) in Berghem. Ik heb heel veel zin om bij de Boerderij te starten.

Mijn motto is elk kindje een fijne gezellige dag te bezorgen op het kinderdagverblijf. Wat ik ook leuk vindt is dat er veel aandacht wordt besteedt aan het buiten zijn en de dieren. Ik zelf ben ook een dierenvriend en ben graag buiten. Ik wandel heel wat km met onze honden. Ik sport ook nog een paar x per week of in de sportschool of in het bos.

Als er nog vragen zijn kom ze gerust aan mij stellen en anders gaan we elkaar zien op het kinderdagverblijf..


Nina den Brok

Nina

Ik ben Nina den Brok, 20 jaar oud en ik woon samen met mijn ouders en twee broertjes in Oss.
Ik ben hier Op de Boerderij als stagaire begonnen. Toen ik mijn diploma heb behaald heb ik hier een baan aangeboden gekregen. Nu werk ik met veel plezier 36 uur op de baby groep, bij de “Kalfjes”. En af en toe gezellig bij de “Koetjes”. Ben heel blij dat ik dit nieuwe avontuur ben aangegaan, ik heb het erg naar mijn zin.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vriendinnen, ik hou van winkelen en oppassen doe ik ook regelmatig.
Bij ons op de opvang is geen dag hetzelfde, werk ik met leuke collega’s en zijn we veel buiten met de kindjes. Ik vind het erg leuk om de kinderen te zien ontwikkelen en om er elke dag weer een fijne dag van te maken.
En natuurlijk veel liefde & aandacht geven, knuffelen doe ik ook graag!

Tot Op de Boerderij 🙂


________________________________________________________________________________________________