Mogen wij ons even voorstellen?

 

Graag willen wij u op deze pagina even voorstellen aan de leidsters van Kinderopvang ‘Op de Boerderij’ en Peuterwerk en BSO In ‘t Park


Medewerker Marjo

Marjo

Ik ben Marjo Gremmen, geboren op 15 mei 1965 in Oss. Ik heb twee kinderen; Bas (1998) en Janne (2000) Na 18 jaar in de verpleging te hebben gewerkt, ben ik in 2000 begonnen aan een nieuwe uitdaging! Onze toenmalige woonruimte in de schuur kwam vrij en daar werd het idee geboren een kinderopvang op onze boerderij te starten! En nu, na ruim 19 jaar doe ik dit werk nog steeds met heel veel plezier! Vanaf april 2014 woon ik op een mooie plek in het centrum van Herpen. Naast mijn kinderen en de kinderopvang probeer ik ook tijd vrij te maken voor andere ontspannende bezigheden; zoals wandelen, winkelen of een avondje met vrienden! En verder… Ben ik nog iets vergeten dat je graag wil weten?… Vraag het dan gewoon!


Medewerker Anneke

Anneke

Ik ben Anneke van Schaijk,  woon samen met Sascha, onze zoon Mads en dochter Lonne in Schaijk. Sinds 2003 ben ik werkzaam op het kinderdagverblijf waar ik na de geboorte van onze Mads parttime ben gaan werken. Op de boerderij is een klein kinderdagverblijf, je kent alle ouders en kinderen en geen dag is hetzelfde; Er zijn rustige en hectische momenten, maar ik kan van alle momenten genieten.


Medewerker Wendy

Wendy

Ik ben Wendy de Best, en kom uit Herpen. Als stagiaire ooit begonnen en sinds 2006 ben ik hier werkzaam met heel veel plezier!  Wat me zo aanspreekt aan werken “Op de boerderij” is toch wel de afwisseling van het werken met kinderen en dieren, kinderen beleven zo veel lol aan de omgang met de dieren. Ook het buitenleven speelt een belangrijke rol en ik zie de kinderen genieten van het buiten spelen Het prettige aan een kleiner kinderdagverblijf vind ik het contact met de ouders en de kinderen. In mijn ogen zorgt dat voor een goed vertrouwen van en naar beide kanten. Per 24 augustus ga ik ook starten bij onze nieuwe locatie BSO ‘In ‘t Park. jullie blijven mij zien op beide locaties.


Medewerker Anita

Anita

Ik ben Anita Wittenberg, Ik ben de oudste op het kinderverblijf. Tevens werk ik bijna vanaf het begin op kinderdagverblijf “Op de Boerderij”. Ik woon in Herpen samen met mijn man Pierre, en onze 2 dochters wonen op zichzelf. Thuis zijn wij allemaal dierenvrienden dit kan je bij ons huis ook wel zien. Wij hebben momenteel postduiven, kippen, vogels, konijn en hond. Dus ik kan mijn plekje hier op de boerderij wel vinden. Maar natuurlijk blijven kinderen mijn grote favorieten, om mee te spelen, begeleiden en verzorgen. Het is aan jullie of je nog iets wil weten, maar kom gerust met je vragen !!!


Medewerker Marloes

Marloes

Mijn naam is Marloes Meeuwsen en ik ben 33 jaar.
Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Berghem. Sinds 2009 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerkster binnen de kinderopvang en sinds 2013 werk ik bij Kinderopvang op de Boerderij. Spelenderwijs help ik kinderen graag te groeien in hun ontwikkeling. Met mijn enthousiasme maak ik er voor uw kind een onvergetelijke en leerzame ochtend van. Per 24 augustus start ik met een nieuwe uitdaging bij Peuterwerk In ‘t Park. Ik heb er ontzettend veel zin in en ben aanwezig op ma, woe en do ochtend. Graag stel ik me dan persoonlijk voor aan u!


Medewerker Lesley

Lesley

Ik ben Lesley van Grinsven, geboren op 29 juli 1990. Ik woon samen met mijn vriend in Berghem. Sinds oktober 2013 ben ik werkzaam hier “op de boerderij”, en heb het hier enorm naar mijn zin! Lekker buiten spelen, wandelen en een bezoekje brengen aan de diertjes. Ik werk voornamelijk op de babygroep “de kalfjes”. Lekker knuffelen, flesjes geven en het verzorgen van de kleintjes vind ik geweldig! Hopelijk zie ik jullie snel bij ons “op de boerderij”


Joyce

Ik ben Joyce langens , ik ben geboren op 14 juli 1993 en woon in Oss. Ik ben werkzaam als groep assistent op het kinderdagverblijf op maandag en woensdag . Werk daar met veel plezier met kinderen en een rondje maken langs de dieren het werk spreekt mijn heel  erg aan. En ga er graag op uit met mijn vriendinnen en vrienden. Als je nog vragen hebt stel ze gerust.


 

Daisy

Ik ben Daisy van den Heuvel, geboren op 18 oktober 1995. Vanaf 1 februari 2019 ben ik werkzaam op de boerderij en sta op de babygroep.
Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat ik, naast lekker knuffelen met de kinderen, ze spelenderwijs wat bij kan leren en een (kleine) bijdrage mag leveren aan de opvoeding en verzorging. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten, kom gerust even een praatje maken.


Susan

Hoi, ik ben Susan Jaspers
Ik ben al ruim 19 jaar werkzaam in de opvang, iets wat ik met veel plezier en liefde doe!
Ik heb heel wat jaren op een babygroep gewerkt, daarna op een peutergroep en de laatste drie jaar op een verticale groep.
Op de boerderij mag ik bij “de kalfjes” met de allerkleinsten gaan knuffelen. Ik vind het fijn om de kinderen (maar zeker ook de ouders) een veilige, warme en vertrouwde plek te bieden.
Geen dag is hetzelfde en ik ga met een voldaan (en soms moe…) gevoel naar huis!
Ik woon samen met mijn man Teun, Saar en Gijs van 11 en Lot van 7 jaar oud in Ravenstein.
Naast mijn werk, wat ik ook als hobby ervaar, ben ik graag op pad met mijn gezin.
In de ochtend maak ik graag een flinke wandeling, lunchen met vriendinnen staat ook geregeld op het program en als ik dan nog ergens een gaatje kan vinden pak ik graag een boek.
Ik zie jullie snel Op de Boerderij!


Jenny

Ik ben Jenny Louwrenssen, geboren op 20 juli 1995 en woon samen met mijn vriend Nick in Herpen.
Ik ben sinds september 2019 werkzaam op de boerderij.
Je kunt mij vinden bij de koetjes en soms bij de kalfjes. Ik geef de kinderen graag een veilige omgeving, samen knuffelen en spelen. In mijn vrije tijd ga ik graag met familie en vrienden op stap, ik zing en speel gitaar. Heerlijk om dit ook met de kinderen op de boerderij te doen!

 


Mirte

Ik ben Mirte Gremmen, geboren op 16 maart 2001 en woon samen met mijn ouders in Dieden. Ik ben een aantal jaren geleden bij ‘Op de Boerderij’ binnen gekomen als stagiaire en in 2020 heb ik mijn diploma voor pedagogisch medewerker niveau 3 gehaald. Nu volg ik de BBL-opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 en ga ik 1 dag per week naar school. Daarnaast werk ik minimaal 16 uren bij ‘Op de Boerderij’ of bij ‘In ‘t Park’. In mijn vrije tijd heb ik verschillende oppas adressen en ben ik graag met familie en vriendinnen. Waarom ik het bij ‘Op de Boerderij’zo leuk vind is omdat we lekker veel buiten spelen en met de natuur bezig zijn. Ik ben heel geïnteresseerd in de ontwikkeling van de kinderen en leer ze graag nieuwe dingen. Als je vragen hebt dan stel ze gerust.


Adriënne Weijers

Adriënne

Ik ben Adriënne Weijers , ben 33 jaar oud en ben de trotse moeder van Keet( 4) en Vik (2). Samen met de kinderen woon ik aan de overkant van de maas in het mooie Batenburg. In mijn vrije tijd ben ik een bezig bijtje wat van alles en nog wat doet voor verenigingen en voor het dorp. Maar geniet des te meer van lekker wandelen, het bos of juist gewoon thuis met de kindjes knutselen, bakken en knuffelen.
Na 14 jaar in Berghem te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik bij ‘op de boerderij’ gevonden!
Op de kinderopvang is geen dag hetzelfde en dat is juist zo leuk eraan, het onwetende van kinderen wat jij mag begeleiden en verzorgen vind ik een eer en doe ik iedere dag met veel plezier en enthousiasme!
Dat we iedere dag bezig mogen en kunnen zijn met de natuur en met de dieren vind ik juist een extra toevoeging voor kinderen. Wil je nog meer van me weten? Spreek me gerust aan en vraag het me.


Henriette van Goor

Henriette

Ik ben Henriette van Goor en woon al ruim 33 jaar in Herpen.

Ik heb 2 lieve zoons van 25 en 28 jaar en partner Cor en sinds maart de trotse Oma van Lotte. Wij hebben 8 jaar zelfstandig BSO Herpen met heel veel plezier en enthousiasme gedraaid. En ik ben blij dat ik de laatste 1,5 jaar weer werkzaam ben geweest op deze mooie locatie. Ik vind het fijn dat ik de mogelijkheid heb gekregen om in Herpen te mogen blijven werken. Samen met het team, wil ik van BSO In ’t Park, een gezellige en warme plek creëren voor onze BSO kinderen uit Herpen. Nu 1 jaar in de units en volgend schooljaar in de prachtige nieuwbouw, die op dit moment gerealiseerd wordt.

Mijn hobby’s zijn: BSO draaien, zingen, tuinieren en fietsen en oppassen natuurlijk.😉 Ik hoop u allen snel te mogen ontmoeten.


Joyce van den Heuvel

Joyce

Ik ben Joyce van den Heuvel.

Ik ben getrouwd met Herwin en we hebben 2 jongens Sem van 11 en Wes van 8 jaar.
Ik heb 16 jaar op een KDV gewerkt in Grave, en daarna nog 2 jaar bij Pebbels (kinderkleding) in Berghem.
Ik heb heel veel zin om bij de Boerderij te starten.
Mijn motto is elk kindje een fijne gezellige dag te bezorgen op het kinderdagverblijf.
Wat ik ook leuk vindt is dat er veel aandacht wordt besteedt aan het buiten zijn en de dieren.
Ik zelf ben ook een dierenvriend en ben graag buiten.
Ik wandel heel wat km met onze honden.
Ik sport ook nog een paar x per week of in de sportschool of in het bos.
Als er nog vragen zijn kom ze gerust aan mij stellen en anders gaan we elkaar zien op het kinderdagverblijf..