Mogen wij ons even voorstellen?

                   

Graag willen wij u op deze pagina even voorstellen aan de leidsters van Kinderopvang ‘Op de Boerderij’


Medewerker Marjo

Marjo

Ik ben Marjo Gremmen, geboren op 15 mei 1965 in Oss. Ik heb twee kinderen; Bas (1998) en Janne (2000) Na 18 jaar in de verpleging te hebben gewerkt, ben ik in 2000 begonnen aan een nieuwe uitdaging! Onze toenmalige woonruimte in de schuur kwam vrij en zodoende werd het idee geboren een kinderopvang op onze boerderij te starten! En nu, na ruim 12 1/2 jaar doe ik dit werk nog steeds met heel veel plezier! Vanaf april 2014 woon ik op een mooie plek in het centrum van Herpen. Naast mijn kinderen en de Kinderopvang probeer ik ook tijd vrij te maken voor andere ontspannende bezigheden; zoals wandelen, fitness, bloemschikken, winkelen of een avondje gezellig uit eten! En verder… Ben ik nog iets vergeten dat je graag wil weten?… Vraag het dan gewoon!


Medewerker Anneke

Anneke

Ik ben Anneke van Schaijk,  woon samen met Sascha, onze zoon Mads en dochter Lonne in Schaijk. Sinds 2003 ben ik werkzaam op het kinderdagverblijf waar ik na de geboorte van onze Mads parttime ben gaan werken. Op de boerderij is een klein kinderdagverblijf, je kent alle ouders en kinderen en geen dag is hetzelfde; Er zijn rustige en hectische momenten, maar ik kan van alle momenten genieten.


Medewerker Wendy

Wendy

Ik ben Wendy de Best, en kom uit Herpen. Als stagiaire ooit begonnen en sinds 2006 ben ik hier werkzaam met heel veel plezier!  Wat me zo aanspreekt aan werken “Op de boerderij” is toch wel de afwisseling van het werken met kinderen en dieren, kinderen beleven zo veel lol aan de omgang met de dieren. Ook het buitenleven speelt een belangrijke rol en is niets zo leuk als de kinderen te zien genieten van het buiten zijn. Het prettige aan een kleiner kinderdagverblijf vind ik het contact met de ouders en de kinderen. In mijn ogen zorgt dat voor een goed vertrouwen van en naar beide kanten.


Medewerker Patty

Patty

Ik ben Patty Croese en woon samen met mijn partner Nicky Croese in Oss. Sinds 2010 ben ik werkzaam als Pedagogisch medewerkster binnen de kinderopvang en vanaf Oktober 2012 binnen het team van ‘op de boerderij’. Ik werk met veel plezier en enthousiasme in de kinderopvang. Naast me werk vind ik het erg leuk om te gaan voetballen, winkelen, leuke dingen te doen met onze vrienden en crea bea bezig te zijn. Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!


Medewerker Anita

Anita

Ik ben Anita Wittenberg, Ik ben de oudste op het kinderverblijf. Tevens werk ik bijna vanaf het begin op kinderdagverblijf “Op de Boerderij”. Ik ben woonachtig in Herpen samen met mijn man Piërre en onze 2 dochters. Thuis zijn wij allemaal dierenvrienden dit kan je bij ons huis ook wel zien. Wij hebben momenteel postduiven, kippen, vogels, konijn en hond. Dus ik kan mijn plekje hier op de boerderij wel vinden. Maar natuurlijk blijven kinderen mijn grote favorieten, om mee te spelen, begeleiden en verzorgen. Het is aan jullie of je nog iets wil weten, maar kom gerust met je vragen !!!


Medewerker Marloes

Marloes

Mijn naam is Marloes Meeuwsen, geboren op 22 juni 1987. Ik woon samen met mijn man Mike en onze zonen Joep en Gijs in Berghem. Sinds 2009 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerkster binnen de kinderdagopvang. Ik werk met veel plezier op de Boerderij! Elke dag is anders en dat maakt het werk ook zo uitdagend. Ik vind het leuk om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Graag stel ik me natuurlijk even persoonlijk voor als ik jullie zie!


Medewerker Lesley

Lesley

Ik ben Lesley van Grinsven, geboren op 29 juli 1990 en woon in Oss. In juni 2012 heb ik mijn diploma pedagogisch werk niveau 3 behaald. Daarna heb ik gewerkt als invalskracht op verschillende kinderdagverblijven en bso’s. Sinds oktober 2013 mocht ik hier komen werken en wat heb ik het goed naar mijn zin! Lekker buiten spelen, naar de diertjes op een kinderdagverblijf met een gezellige en huiselijke sfeer! Zijn er verder nog vragen? Stel ze gerust!


Medewerker Joyce

Joyce

Ik ben Joyce Langens,  ik woon in Berghem, ik werk als vrijwilliger op maandag en dinsdag op het kinderdagverblijf. Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn en met vriendinnen er op uit gaan. Ik werk ook nog bij Bloesem theehuis in Herpen. Als jullie nog iets willen weten vraag het maar!